Skiferie for børn

Man skal have tid til at være meget sammen med sine børn i skiferien. Men det bliver endnu sjovere, når både børn og forældre også har nogle oplevelser hver for sig. I La Rosiere findes der både Snebørnehave og Børneskiskole som et godt tilbud til familier med mindre børn. Her er børnene i gode hænder hos professionelle undervisere.

Med et fantastisk udsyn over Tarentaise dalen, ligger La Rosière placeret som et særligt venligt skiområde for børnefamilier foruden at have både off-piste, helikopterskiing m.v. Fra La Rosiere er det muligt at stå på ski over til den italienske side af grænsen, skisportstedet La Thuile i Aosta dalen, der sammen med La Rosiere danner espace San Bernardo.

La  Rosière tilbyder arrangementer for de små, skiskole og snebørnehaver. Generelt tænker hele området på børnefamilien i form af kælke- og skøjteområder for de mindste, gratis liftkort til La Rosière for børn under 5 år og pulse-faciliteter på offentlige toiletter.

børnSnebørnehaven

Snebørnehaven er for børn mellem 3 og 5 år, de skal være blefri og kunne undvære mor og far i et par timer. I Snebørnehaven leger ungerne i sneen, kælker og laver snemænd. Ind imellem er der varm kakao, så energidepoterne bliver fyldt op igen. Er vejret for barskt, leges der  indenfor.

Nogle børn vil stå på ski hver dag, andre er ikke helt klar til skiløbets glæder endnu, og for dem er det nok at prøve at have skiene på. Det vigtigste er, at børnene har det godt og er trygge.

Skal betragtes som et pasningstilbud til forældre, mens de selv er på skiskole eller ude på ski i dagtimerne.

Børn på skiBørneskiskole for de lidt større

Børneskiskolen er for børn i alderen 6 til 12 år. Her lærer børnene skiløbets grundlæggende teknikker, samtidig med de leger og har det sjovt med de andre børn. Både nybegyndere og øvede vil blive undervist på deres eget niveau. Der er børneskiskole i både den centrale bydel og i Les Eucherts. Der er faste tider for deltagelse og man betaler for 3, 4 eller 5 dage som minimum.

Racingteam for øvede børneskiløbere

Racingteam er nyt i børneskiskolen, en længe ventet udfordring, der er målrettet til de større børn (max. 14 år) med gode skikundskaber. I racingteam skal have stået mindst 6 uger på ski, de skal kunne klare røde pister, og børnene skal have lyst til at deltage i decideret undervisning. Racingteam oprettes, såfremt der er fornuftig tilmelding til den pågældende uge.

Piste og børn

             

LR 1850