Skiskoler i La Rosière

             

De franske skiskoler i La Rosiere er placeret med afdelinger i begge bydele og har en fransk- og engelsktalende afdeling.

Skiskolerne tilbyder en bred vifte af produkter til både nybegyndere, øvede og eksperter. Når du finder dine behov, finder vi et par gode tilbud til dig.

– Priser oplyses for det ønskede omfang og niveau.

Skiskolerne tilbyder kurser for enhver smag og på alle tekniske niveauer, herunder bl.a.: traditionelt alpint skiløb, off-piste, telemark eller snowboard samt deltagelse i heli-skiing.

Fortæl os om dine ønsker, og så finder vi det helt rette kursus til dig. Har du ikke tidligere udøvet skiløb, tilrådes du at tage et introducerende kursusforløb, der senere vil være til gavn i dine egne udfoldelser på pisten.
Der kan vælges kurser som individuel undervisning eller gruppeundervisning.

Tilmelding før afrejse eller på destinationen ved ankomst. Kurset betales før start.

Piste og børn

Skiskole i La Rosiere
For mange skigæster er skiskolen en naturlig del af skiferien. Rutinerede skiløbere vil gerne blive endnu dygtigere, og nybegyndere vil gerne have en god start på pisterne.

Ski og snowboardgraderSkiskole for voksne
Vi arrangerer tilmelding m.v. for dig. Deltagerne bliver delt op i hold efter niveau og holdene sammensættes således, at der max er 8 – 10 deltagere, hvilket sikrer dig, at du får det maksimale udbytte af skiskolen. De franske instruktører taler rimeligt engelsk, og enkelte kan endda lidt dansk. Undervisningen foregår på engelsk.

Privattimer og specialkurser
Skiskolerne tilbyder privatundervisning i 1 1/2 til 2 timers moduler. Undervisningen skal bestilles inden afrejse eller umiddelbart efter ankomst på destinationen. Du kan tilmelde dig traditionel skiundervisning eller specialkurser i Telemark, snowboard, snowblades, m.m. Du kan få nærmere information om specialkurser på rejsemålet.

Skiferie for børn
Det er dejligt at have tid til at være meget sammen med sine børn i skiferien. Men det bliver endnu sjovere, når både børn og forældre også har nogle oplevelser hver for sig. Snebørnehave og børneskiskole er et virkelig godt tilbud til gæster i La Rosiere. Her er børnene i gode hænder hos underviserne.

Børneskiskole for de lidt større
Børneskiskolen er for børn mellem 6 og 12 år. Her lærer børnene skiløbets grundlæggende teknikker, samtidig med de leger og har det sjovt med de andre børn. Både nybegyndere og øvede vil blive undervist på deres eget niveau. Der er børneskiskole i la Rosiere. Plads kan bestilles, priser oplyses på forlangende.

Racingteam for øvede børneskiløbere
Racingteam er en nyskabelse i børneskiskolen, en længe ventet udfordring, der er målrettet til de større børn (max. 14 år) med gode skikundskaber. Krav til racingteam er min. 6 uger på ski forinden, skal kunne klare røde pister, og skal have lyst til at deltage i decideret undervisning. hold oprettes såfremt tilstrækkelig tilmelding.

Snebørnehave for de små
Snebørnehaven er for børn mellem 3 og 5 år, de skal være blefri og kunne undvære mor og far i et par timer. I snebørnehaven leger ungerne i sneen, kælker og laver snemænd. Ind imellem er der varm kakao, så energidepoterne bliver fyldt op igen. Er vejret for barskt, går vi indenfor på hotellet og hygger os der. Nogle børn vil stå på ski hver dag, andre er ikke helt klar til skiløbets glæder endnu, og for dem er det nok at prøve at have skiene på. Det vigtigste er, at børnene har det godt og er trygge.

LR 1850